Ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις του προπονητή των «νερατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι και για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ήττα-αποκλεισμό από την Λίβερπουλ, για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τον…κάλεσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
«Όλα εξαρτώνται από τη νοοτροπία των παικτών και του προπονητή και την πρόθεσή τους να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους…», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Ίντερ, που δεν δίστασε να καταδικάσει την κίνηση του Μαντσίνι. «Ήταν λάθος αντιμετώπιση από τον προπονητή και κακή διαχείριση αυτής της ήττας. Ήταν λάθος τρόπος αποκλιμάκωσης της έντασης…».
Τα πνεύματα βέβαια πλέον μοιάζουν να ηρέμησαν και απ’ ότι φαίνεται ο Μαντσίνι θα παραμείνει στην θέση του μέχρι την λήξη του συμβολαίου του.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός