Οι μνήμες από το ταπεινωτικό 7-1, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στον περσινό προημιτελικό του Champions League η Ρόμα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ακόμη νωπές. Μερικές φορές όμως στη ζωή, δίνεται η ευκαιρία να διορθωθούν τα λάθη. Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν στον ιταλικό σύλλογο την κλήρωση που τους έφερε αντιμέτωπους ξανά με την ομάδα του Μάντσεστερ, στην ίδια φάση της διοργάνωσης.
Ο Νταβίντ Πιζάρο μέσω των δηλώσεών του, έδωσε το στίγμα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση λέγοντας πως η Ρόμα θα πάρει την εκδίκησή της. «Μου αρέσει που έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε το περυσινό λάθος και αυτό είναι το πεπρωμένο μας. Περιμένουμε πως και πως τις αναμετρήσεις».
Ο Πιζάρο στάθηκε στο γεγονός ότι οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, αφού έχουν συναντηθεί και φέτος στη φάση των ομίλων, με τους Ιταλούς να μετράνε μία ήττα στην Αγγλία με σκορ 1-0 και μία ισοπαλία στη Ρώμη με σκορ 1-1. «Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Το σημαντικότερο είναι ότι ο καθένας από μας ξέρει τι συνέβη πέρυσι και δεν πρόκειται να αφήσει να συμβεί το ίδιο και φέτος».
Τέλος, ο Χιλιανός άσος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι δεν θα επαναλάβουν τα περσινά λάθη. «Έπειτα από εκείνον τον προημιτελικό εξετάσαμε τα λάθη μας και έχουμε βελτιωθεί πολύ. Ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή»
Επιμέλεια: Μαρία Ζιώβα