Την άποψη πως ίσως τελικά έχει κάνει πολλές μεταγραφές στη καριέρα του εξέφρασε με δηλώσεις του σε αγγλικά Μέσα ο Νικολάς Ανελκά. Ο Γάλλος επιθετικός, που μεταγράφηκε τον Ιανουάριο στην Τσέλσι, αρνήθηκε ότι σκοπός των πολλών μετακινήσεων του ήταν να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη τα αδέλφια του, που είναι και εκπρόσωποι του παίκτη.

« Όσα λέγονται σε σχέση με τα αδέλφια μου είναι ψέματα και πηγάζουν κυρίως από το γεγονός ότι ήμουν πολύ μικρός και ο κόσμος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μπορούσα να παίρνω μόνος μου αποφάσεις. Όταν ο Βενγκέρ με ρώτησε αν ήθελα να πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ του απάντησα θετικά δεν ήταν τα αδέλφια μου μπροστά. Η Ρεάλ ήταν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και ήθελα πολύ να παίξω εκεί. Έχουν μεταγραφεί και άλλοι παίκτες στη Ρεάλ, όπως ο Μπέκαμ ή ο Όουεν αλλά η δική μου μετακίνηση ήταν σαν να σκότωσα κάποιον», τόνισε ο άσος της Τσέλσι.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι δεν ήταν άμεσος σκοπός του να κάνει τόσες μεταγραφές στην καριέρα του. « Δεν ήταν στις προθέσεις μου να παίξω σε 8 ομάδες σε 10 χρόνια. Ίσως ήμουν πολύ μικρός όταν ήμουν στην Άρσεναλ και τη Ρεάλ και δεν μπόρεσα να εκτιμήσω την ευκαιρία που είχα τότε».

Επιμέλεια: Δημήτρης Τσίκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!