Την στήριξή του στον Κλαούντιο Ρανιέρι εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο προπονητής της Γιουβέντους δέχεται σκληρή κριτική από τον ιταλικό Τύπο εξαιτίας των κακών εμφανίσεων των «μπιανκονέρι» αλλά ο αρχηγός της «γηραιάς κυρίας» φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη.
«Ο προπονητής μας κάνει καταπληκτική δουλειά και όλοι στην ομάδα τον στηρίζουμε απόλυτα. Πρέπει να προσπαθήσει να ηρεμήσει και να συνεχίσει το έργο του. Δεν είναι σωστή αυτή η συμπεριφορά από τον Τύπο» τόνισε σε δηλώσεις του στο «Sky Sport Italia» ο 33χρονος επιθετικός.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Νάπολι: «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η εξασφάλιση μιας θέσης για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας αλλά με υπομονή και σωστές κινήσεις ήρθε το θετικό αποτέλεσμα».
Επιμέλεια: Σταύρος Χαϊταντόγλου