Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψαν την Τρίτη (18/03) οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, μετά το ρεπό της Δευτέρας και, ουσιαστικά, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (22/03) με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.
Ο Νίκος Καραγεωργίου είδε με ικανοποίηση τους Ζολτ Πόζα και Ντάρκο Μιλάντιν να προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν.
Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη επιδόθηκαν, υπό τις οδηγίες του Μακεδόνα τεχνικου, σε ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια έπαιξαν οικογενειακό διπλό. Στο πρόγραμμα, δε συμμετείχαν οι Ογκνιένοβιτς, Γ. Κοιλιάρας, Μαυρουδής, Μελισσάς και Κεφαλούκος, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Μιχάλης Φραγκουλάκης, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Επιμέλεια: Δημήτρης Τσίκας