Για τον νικηφόρο αγώνα του Ηρακλή με την Κέρκυρα, για τις πέντε αναμετρήσεις που απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και για την διοικητική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, μίλησε ο αμυντικός του Ηρακλή, Μπαρκ Σεγκιρί, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Metropolis».
«Ουσιαστικά δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Αρχικά προσπαθήσαμε να μη δεχτούμε γκολ. Η Κέρκυρα κουράστηκε κι εμείς στη συνέχεια κυριαρχήσαμε, πετυχαίνοντας πολύ όμορφα γκολ, ειδικότερα τα δύο του Επαλέ. Πάντως, μέχρι το 70' δεν ήμασταν τόσο καλοί», είπε αρχικά ο Σεγκιρί, για τον Σαββατιάτικο αγώνα του Ηρακλή με την Κέρκυρα, και συνέχισε:
«Πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Στον Πανιώνιο θα επιδιώξουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς. Το σίγουρο είναι ότι πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού. Έχουμε πέντε παιχνίδια, που πρέπει να δούμε σαν τελικούς. Δύο στο Καυτανζόγλειο και τρία εκτός έδρας. Το τελευταίο θα είναι με τον Ολυμπιακό εντός. Πρέπει να τα βλέπουμε ένα προς ένα και να διεκδικούμε κάτι.
Πάνω απ' όλα όμως θέλουμε τους φιλάθλους να έρχονται στο γήπεδο. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί καλοί νεαροί παίκτες. Αλλά υπάρχουν και προβλήματα, περιμένουμε να πάρουμε χρήματα. Ελπίζουμε, ενώ δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Το συμβόλαιό μου τελειώνει τον Ιούνιο, αλλά ο μάνατζέρ μου δεν ξέρει με ποιον να μιλήσει. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά εδώ στη Θεσσαλονίκη και δεν φοβάμαι».
Στην προπόνηση της Δευτέρας ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σεγκιρί, Περπερίδης, Ιωάννου, και Παντελής Καπετάνος, αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία, καθώς αυτό έγινε για προληπτικούς λόγους. Παράλληλα, εκτός προπονήσεων παραμένουν οι Μπακιρτζίογλου, Μουράτι, Κίνι και Διαμαντίδης.
Παράλληλα, το δρόμο που χάραξαν οι κ. Στοφορόπουλος και Μαργαρίτης, ακολούθησαν οι κ. Σαρηκεχαγιάς, Αδαμίδης και Μιχαλόπουλους, που παραιτήθηκαν από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής με την επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Γ.Σ. κ. Παναγόπουλο.
Τέλος, την Τρίτη στη Ζυρίχη θα εκδικασθεί η προσφυγή του Τσέζαρε Κουχάρσκι, που διεκδικεί από τον «γηραιό» περίπου 640.000 ευρώ, ενώ την Τετάρτη εκδικάζεται από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η αγωγή του Μπέπε Σινιόρι κατά της ΠΑΕ Ηρακλής, από την οποία ζητάει δύο εκατομμύρια ευρώ.
Επιμέλεια: Πέτρος Λιοδάκης