Ο λαός λέει «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και φαίνεται πως ο προπονητής του Αστέρα, Παναγιώτης Τζαναβάρας, το υιοθετεί εν μέρει, αφού η μόνη αλλαγή θα είναι αυτή του Τσέζαρεκ αντί του Πέτρου Κανακούδη. Μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Έλληνας τεχνικός δεν δείχνει να αλλάζει ούτε το σχήμα ούτε τα πρόσωπα ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Έτσι ο Αστέρας θα παραταχθεί με ένα 4-3-1-2 το οποίο θα απαρτίζουν οι: Αμπάρης κάτω από τα δοκάρια. Στη δεξιά πλευρά της άμυνας θα βρίσκεται ο Τάσος Κυριάκος ενώ στην αριστερή ο Κάρλος Μασάρα. Το αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Φερνάντο Μασάντο και Νίκος Λαζαρίδης. Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Οράσιο Καρντόσο, που επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του, μαζί με τους Αντώνη Λαδάκη και Ίσραελ Νταμόντε. Σε ρόλο ελεύθερου θα κινείται ο Ζαουάντ Ζαϊρί ενώ στην επίθεση θα είναι οι Λούσιο Φιλομένο και Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Οι Αρκάδες θα προπονηθούν το Σάββατο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που κατά τις 16:00 θα αναχωρήσουν για την Αθήνα. Ακόμη την Παρασκευή ο ένας εκ των μεγαλομετόχων της ομάδας έχει προσκαλέσει τους παίκτες σε γεύμα σε γνωστό κέντρο της Τρίπολης. Επίσης ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Λαζαρίδης μίλησε στο www.sport-fm και εμφανίστηκε αισιόδοξος για ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανιώνιο.

Ανταπόκριση από Τρίπολη: Γιώργος Θεοδωράκης
Απόδοση: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

Παναιτωλικός: «Έφυγε» η μητέρα του προέδρου της ΠΑΕ, Μάκη Μπελεβώνη

Με Πελίστρι - Σφιντέρσκι, αλλά χωρίς Πάντοβιτς η προπόνηση του Παναθηναϊκού