Παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία της Βέροιας αποτελεί ο Γιώτης Τσαλουχίδης, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ το βράδυ της Κυριακής. Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Υφαντίδης. Επίσης, η ομάδα της Ημαθίας έλυσε τη συνεργασία της με τους μέχρι πρότινος σκάουτερ και βοηθό προπονητή της ομάδας, Μάκη Τερζόπουλο και Μίλοε Πέτκοβιτς. Αυτή είναι η τέταρτη φορά μέσα στη σεζίν που η "βασίλισσα του Βορρά" αλλάζει προπονητή, αφού έχουν προηγηθεί οι Δημήτρης Καλαϊτζίδης, Ράτκο Ντόαστανιτς, Γιάννης Ματζουράκης και Γιώτης Τσαλουχίδης.

Η ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, τη θέση του πρώτου προπονητή στην ομάδα αναλαμβάνει ο κ. Λεωνίδας Υφαντίδης, ενώ λύνεται η συνεργασία με τον μέχρι πρότινος προπονητή κ. Γιώτη Τσαλουχίδη, με τον σκάουτερ κ. Μάκη Τερζόπουλο και με τον βοηθό προπονητή κ. Μίλοε Πέτκοβιτς, τους οποίους η διοίκηση ευχαριστεί θερμά για τη μέχρι τώρα συνεργασία.
Για το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ
Ο πρόεδρος Αρβανιτίδης Γεώργιος».


Οσο για τον διάδοχο του πρώην διεθνούς χαφ, αυτός δεν άργησε να βρεθεί. Θα είναι ο Λεωνίδας Υφαντίδης, που θα προσπαθήσει να κρατήσει τη "βασίλισσα του Βορρά" στην κατηγορία, στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.

Παναγιώτης Τασιάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Βέροια