Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη, ο Άρης δεν θα πάρει εισιτήρια για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην ακριτική πόλη. Μετά την άρνηση των "κιτρίνων", δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τη Θύρα Δ του γηπέδου της Ξάνθης.

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 24.03.08 με την Ελληνική Αστυνομία σχετικά με το εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Αρη, θα ήθελε να γνωστοποιήσει τα ακόλουθα.

Μετά από έγγραφο που απέστειλε το πρωί της Δευτέρας 24.03.08 η ΠΑΕ Άρης και υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής της κ. Ελευθερούδης Γεώργιος, ενημέρωσε πως δεν επιθυμεί σαν επίσημη ΠΑΕ Άρης να παραλάβει εισιτήρια για τον επερχόμενο αγώνα με τη SKODA ΞΑΝΘΗ.

Ως εκ τούτου, εισιτήρια για τη Θύρα Δ που αντιστοιχούν για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας δεν θα κυκλοφορήσουν και η συγκεκριμένη Θύρα θα παραμείνει κλειστή. Επίσης, η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ γνωστοποιεί ότι κανένα άλλο εισιτήριο πλην αυτών που αντιστοιχούν για τα μέλη μας θα τεθεί προς πώληση
».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς

TAGS: Ξάνθη