Ημέρες Πορτογαλίας και Euro 2004 αναμένεται να ζήσουν αύριο (21:30, SuperΣΠΟΡ FM 94,6 και MEGA) περίπου 30.000 φίλαθλοι στο «LTU Arena» (σ.σ. 52.000 είναι η χωρητικότητα του γηπέδου), μεταξύ των οποίων 10.000 θα είναι Έλληνες. Στη Γερμανία το θερμόμετρο χθες το μεσημέρι έδειχνε μηδέν και όταν βραδιάζει πέφτει κάτω από το μηδέν. Οι διεθνείς δεν φαίνεται να επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες. «Ιδανικός καιρός για μπάλα», έλεγαν, καθώς έβλεπαν από τα τζάμια των δωματίων τους να πέφτουν νιφάδες χιονιού. Ωστόσο, δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα στη διεξαγωγή του φιλικού, αφού το γήπεδο διαθέτει σκέπαστρο.
Τα πλάνο του Ρεχάγκελ
Με σύστημα 4-3-3 σκέφτεται να αντιμετωπίσει την Πορτογαλία ο Ότο Ρεχάγκελ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης, στα δεξιά της άμυνας αναμένεται να αγωνιστεί ο Σεϊταρίδης (ή ο Βύντρα), στα αριστερά ο Τοροσίδης, ενώ στο κέντρο ο Άντζας με παρτενέρ τον Κυργιάκο. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Μπασινάς, Καραγκούνης, Κατσουράνης. Στη επίθεση θα είναι οι Χαριστέας (δεξιά), Αμανατίδης (αριστερά) και Γκέκας (κορυφή).
«Είναι μεγάλη μου τιμή και στόχος μου να καθιερωθώ στην αποστολή της Εθνικής ομάδας», δήλωσε ο «ρούκι» Αλέξανδρος Τζόρβας.
• Πολύ πιθανό είναι στο διάστημα της διαμονής της ομάδας στο Ντίσελντορφ να πει ο Ρεχάγκελ το οριστικό «ναι» στον Γκαγκάτση για την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2010.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης