Ανοιχτό άφησε το θέμα της παραμονής του ή μη στην Χετάφε, ο Ρούμπεν Ντε Λα Ρεντ. Ο 22χρονος μέσος, που μετακόμισε πέρυσι από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Χετάφε, εξήγησε ότι πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για να μάθουμε την επόμενη ποδοσφαιρική του «στέγη», με την Λίβερπουλ να έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη.
«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Χετάφε αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι για να μάθουμε το επόμενο βήμα της καριέρας μου», ήταν τα λόγια του Ισπανού, που δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας με την Ιταλία, στο οποίο και θα αγωνιστεί, αλλά και για την θέση στην οποία αγωνίζεται με τη φανέλα των «φούριας ρόχας».
«Δεν νιώθω καλά όταν παίζω ακριβώς μπροστά από τους τέσσερις αμυντικούς, αλλά όπου και να με βάλει ο προπονητής μου θα κάνω το καλύτερο που μπορώ».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός