Την στήριξη των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον καθοριστικό αγώνα με την Εφές Πίλσεν για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα ζητά με ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΚΑΕ, ενώ ο Παύλος Γιαννακόπουλος καλεί τον κόσμο να μην προβεί σε αντίποινα σε βάρος των Τούρκων.

«Τον σημαντικότερο αγώνα της φετινής περιόδου στην Ευρωλίγκα δίνει την προσεχή Πέμπτη ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Εφές Πίλσεν. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» στο κρίσιμο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Τουρκίας στο ΟΑΚΑ, έχουν ανάγκη τη συμπαράσταση των οπαδών τους, οι οποίοι με τη σειρά τους σκοπεύουν να δώσουν βροντερό παρών και να ενισχύσουν την ομάδα στη δύσκολη προσπάθειά της για νίκη-πρόκριση στα Final Four της Μόσχας.

Η παρουσία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για τον πρόεδρο της ΚΑΕ, κύριο Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος προέβη στην ακόλουθη δήλωση-πρόσκληση:

‘Φίλε του Παναθηναϊκού,
Ο Παναθηναϊκός μας δίνει την Πέμπτη ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο αγώνα στην τελική του πορεία για τα Final Four της Μόσχας. Εσύ που του έχεις συμπαρασταθεί μέχρι σήμερα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, βοήθησε και πάλι, χωρίς ακρότητες και επεισόδια.

Ξέχασε τι έγινε στον τελευταίο αγώνα. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει τους φίλους του κι όχι να τους χωρίζει. Απομόνωσε κάποιον που ηθελημένα ή άθελά του θα προσπαθήσει να κάνει κακό ή να σταματήσει την πορεία του στον τελικό του σκοπό. Ο Παναθηναϊκός κι ο Ελληνικός αθλητισμός σε χρειάζεται.
Δείξε ότι διαφέρεις’!»

Επιμέλεια: Δημήτρης Λυμπερόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube