Την Πέμπτη το απόγευμα (18:00) θα τεθούν σε κυκλοφορία από το Member’s Club του Γηπέδου της Νέας Σμύρνης, τα 500 εισιτήρια που έχουν δοθεί στην ΠΑΕ Πανιώνιος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη αγωνιστική (27η). Οι «κυανέρυθροι» θα καταλάβουν την Θύρα 6 του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για τις ανάγκες των φιλάθλων του Πανιωνίου, η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει παραλάβει 500 εισιτήρια για τη Θύρα 6 του Γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» προς 15 ευρώ το καθένα.

Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το απόγευμα (στις 18:00 μμ) από το Member’s Club του Γηπέδου της Νέας Σμύρνης, οι φίλοι του Πανιωνίου μπορούν να τα προμηθεύονται καθημερινά (9:00 πμ - 21:00 μμ).

Σύμφωνα με οδηγία της Ελληνικής Αστυνομίας, οι φίλαθλοι του Πανιωνίου παρακαλούνται όπως μεταβούν στο γήπεδο συγκεντρωμένοι, με τόπο και ώρα συνάντησης να έχει οριστεί ο Σταθμός του Μετρό στον Νέο Κόσμο την Κυριακή 30/03/2008 στις 16:00 μμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπιανκόν: «Ξεκάθαρο πέναλτι από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς - Τραγικά όσα είδαμε από διαιτητή και VAR»

Μεντιλίμπαρ: «Και 25 λεπτά να είχαμε, πάλι καθυστερήσεις θα έκανε η Κηφισιά»

Με Ουάρντα, αλλά χωρίς δύο με Ατρόμητο η ΑΕΛ

Τα highlights από την γκέλα του Ολυμπιακού ενάντια στην Κηφισιά

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»