Το εμπόδιο των Αμερικανίδων Γουατσχόλντερ / Τέρνερ (Νο14) καλούνται να ξεπεράσουν Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη. Οι Ελληνίδες αθλήτριες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη τις υποχρεώσεις τους στο 1ο Όπεν του παγκόσμιου σιρκουί μπιτς βόλεϊ που διεξάγεται στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας.

Θάλεια και Μαρία προπονήθηκαν τις προηγούμενες μέρες υπό τις οδηγίες του άμεσου συνεργάτη του Μανώλη Ρουμελιώτη (ομοσπονδιακός τεχνικός), Σπύρου Καραχάλιου. Στόχος για την ελληνική ομάδα είναι να πλασαριστεί σε θέση που θα την φέρει πιο κοντά στην Ολυμπιακή πρόκριση.

Σε περίπτωση πρόκρισης στον δεύτερο γύρο του κυρίως ταμπλό, Θάλεια/Μαρία θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ξούε / Ζανγκ Ξι (Κίνα, Νο3)-Ταίκι / Κουσουχάρα (Ιαπωνία, Νο30).

Αλέξανδρος Κουλούρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πολυτιμότερη της 21ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών η Στεβάνοβιτς

Το πρόγραμμα για το 1-8 και τα play out της Volley League γυναικών

Νέα εποχή στο ελληνικό βόλεϊ: Η Novibet μεγάλος χορηγός ονοματοδοσίας της Volley League έως το 2028

Επαναπατρίζει την Ανθή Βασιλαντωνάκη με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Πανιώνιος!

Έκλεισαν με νίκες τη regular season Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Η βαθμολογία και τα ζευγάρια των playoffs

Volley League Γ - 22η αγωνιστική: Kρίσιμα ματς στην τελευταία αγωνιστική της regular season

Οι καλύτερες στιγμές από τη νίκη του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου

Η απονομή του Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, με Αγραπιδάκη και Πρωτοψάλτη να σηκώνουν την κούπα!

Ανδρεόπουλος: «Έχουμε κάνει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό, αλλά Κύπελλο δεν είχαμε - Αφιερωμένο στη Θύρα 13»!

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα βόλεϊ