Στο «Άνφιλντ», όπως όλα δείχνουν, θα ολοκληρώσει την καριέρα του ο Σάμι Χίπια. Η Λίβερπουλ, όπως φαίνεται, εκτιμά τις ικανότητες και την προσφορά του Φινλανδού διεθνή αμυντικού και είναι έτοιμη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στο Μερσεισάιντ, έως ότου "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

«Η διοίκηση θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Σάμι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας και ελπίζω ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του θα κλείσει σύντομα», δήλωσε ο Ράφα Μπενίτεθ.

Ο άνθρωπος που σήκωσε ως αρχηγός της Λίβερπουλ το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, το 2001, παρόλο που βαδίζει στα 34, αποτελεί βασικό στέλεχος των «κόκκινων». Για αυτό, άλλωστε, η ομάδα του, χωρίς δεύτερη σκέψη, του προσφέρει καινούργιο συμβόλαιο.

Δημήτρης Τσίκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάρικ για τον αποκλεισμό-σοκ: «Απαράδεκτο, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!