Χωρίς τον Τραβόν Μπράιαντ, που υποφέρει από ενοχλήσεις στο γόνατο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Αμαρουσίου την Τετάρτη, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ της ομάδας των βορείων προαστίων, που αποκόμισε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Κολοσσό το περασμένο Σάββατο, δεν κατάφερε να προπονηθεί. Παρόλα αυτά, η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας την Πέμπτη, έτσι ώστε να τεθεί στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου για το παιχνίδι με το «Σίτι».

Κατά τα άλλα, η προπόνηση της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι, με σκοπό το προπονητικό τιμ και οι παίκτες να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου. Από αυτήν απουσίασε ο βοηθός προπονητή, Νίκος Λινάρδος, λόγω μίας γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Δημήτρης Τσίκας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube