Η υπόθεση παραμονή για τον Κολοσσό Ρόδου δυσκόλεψε αρκετά μετά και την ήττα του απ’ την Ολύμπια στην Λάρισα, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο τεχνικός των «θαλασσί», σε δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, είπε πως η ομάδα του θα παλέψει με ΠΑΟΚ και ΑΓΟ Ρεθύμνου μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να μη συνοδέψουν την ήδη υποβιβασμένη Ολυμπιάδα Πατρών στην Α2. «Εμείς πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. O Π.A.O.K., ο A.Γ.O. Pεθύμνου και εμείς θα παλέψουμε για την παραμονή μας μέχρι την τελευταία αγωνιστική», ήταν τα λόγια του έμπειρου τεχνικού.
Αναλυτικά:
Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τους Θεσσαλούς όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα, είπε: «Ελέγξαμε τον ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και στο τέλος χάσαμε από δύο λάθη, που προήλθαν από κακή συνεννόηση. Δεχθήκαμε δύο τρίποντα και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την προσήλωση που δείξαμε στη Λάρισα. Κάποιοι παίκτες θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν περισσότερο αλλά θεωρώ ότι αδικηθήκαμε σε δύο καθοριστικά σημεία και ειδικά στο αντιαθλητικό φάουλ που δεν δόθηκε πάνω στον Πίνοκ».
Σχετικά με την παραμονή στην Α1, ο «τίγρης», επεσήμανε: «Εμείς πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. H μάχη της παραμονής θα κριθεί στις δέκα νίκες και πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να τις φτάσουμε. O Π.A.O.K., ο A.Γ.O. Pεθύμνου και εμείς θα παλέψουμε για την παραμονή μας μέχρι την τελευταία αγωνιστική».
Τέλος, για το δύσκολο προσεχές ματς με τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο», τόνισε: «Θα πάμε να παίξουμε στο «Aλεξάνδρειο» και ότι βγει. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Άρης θέλει να κάνει ένα ξέσπασμα μετά τις κακές εμφανίσεις του. Από δω και πέρα κοιτάζουμε όλα τα παιχνίδια με την ίδια φιλοσοφία. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε να παλέψουμε στη Θεσσαλονίκη».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς