Την δική του εξήγηση για την μέτρια εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, έδωσε ο Γκόραν Γκάβρανσιτς, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Εxtrasport». Ο Σέρβος αμυντικός του «δικεφάλου» τόνισε πως η ευθύνη είναι συνολική και ότι η ομάδα πρέπει να αλλάξει αγωνιστική νοοτροπία.
«Ο ΠΑΟΚ έδειξε ομαδικότητα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, παίξαμε καλά και καταφέραμε να κερδίσουμε. Η ομάδα ήταν βελτιωμένη και, νομίζω, ότι σε όλα τα ματς πρέπει να παίζουμε επιθετικά και να ψάχνουμε το γκολ. Η ομάδα πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και η ευθύνη γι’ αυτό είναι συλλογική. Ο προπονητής πάντα μας λέει να παίζουμε για τη νίκη, αλλά αυτό μερικές φορές δεν βγαίνει στο γήπεδο», επισήμανε ο Γκάβρανσιτς.
Όσον αφορά το δικό του μέλλον στον Δικέφαλο, μιας και είναι δανεικός από τη Δυναμό Κιέβου, ο παίκτης δήλωσε: « Δεν μπορώ να απαντήσω εγώ, στο αν θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ, αφού είμαι δανεικός και πρέπει πρώτα να μιλήσω με τη διοίκηση. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την «πολιτική» της ομάδας στις μεταγραφές και, σε κάθε, περίπτωση, θα εξετάσουμε σύντομα όλες τις παραμέτρους».
Τέλος, ο Σέρβος άσος αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, αλλά και στον τραυματισμό του: « Ο ΠΑΟΚ έχει νεαρούς παίκτες στους οποίους μπορεί να βασιστεί για την επόμενη σαιζόν, όπως είναι ο Χριστοδουλόπουλος, ο Μελίσσης, ο Ηλιάδης και ο Αθανασιάδης, ο νεαρός που προπονείται μαζί μας και βάζει συνέχεια γκολ. Δεν είναι εύκολος τραυματισμός μου, νομίζω ότι ο μυς έχει υποστεί θλάση. Δεν θα παίξω στον επόμενο αγώνα και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αγωνιστώ στα τρία παιχνίδια που απέμειναν μέχρι το τέλος της περιόδου».
Επιμέλεια: Δημήτρης Τσίκας