Ο ξαφνικός θάνατος του Μάρβιν Στόουν από ανακοπή καρδιάς, στα 27 του χρόνια, έφερε θλίψη στις τάξεις της Ολυμπιάδας Πατρών. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε την περυσινή περίοδο, για τέσσερα ματς με τη φανέλα των «πορτοκαλί». Έτσι, η είδηση του «χαμού του» ανάγκασε τη διοίκηση των Πατρινών να εκδώσει ανακοίνωση την Τετάρτη, στην οποία εξέφρασε τη στεναχώρια της για το δυσάρεστο αυτό γεγονός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣ εκφράζει θλίψη για το θάνατο του ΜΑΡΒΙΝ ΣΤΟΟΥΝ

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, στο άγγελμα του πρόωρου θανάτου του αθλητή, ΜΑΡΒΙΝ ΣΤΟΟΥΝ, που φόρεσε πέρυσι τη φανέλα της ομάδας μας, εκφράζει τη βαθιά της θλίψη. Μπορεί να έμεινε λίγο καιρό στην οικογένεια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ, αλλά με τον χαρακτήρα του και αυτά που προσέφερε, θα αποτελεί για πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι στη μνήμη όλων μας».

Ο Στόουν αγωνίστηκε τη φετινή περίοδο στις Αλ Ιτιχάντ και Ομόνοια.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και ο Φόστερ: «Με αυτό το ρόστερ μπορούμε να πάρουμε τίτλους»

Μήτρου-Λονγκ: «Ενθουσιασμένος με αυτό που χτίζει και δημιουργεί ο ΠΑΟΚ»

Η αντίπαλος της Εθνικής Παίδων στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U16

ΠΑΟΚ: Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι Αλεξάντερ, Μήτρου-Λονγκ και Χάτζινς

Γιαννακόπουλος: «Το 2020 έπαθα πολλαπλό έμφραγμα, πήγα και γύρισα 4 φορές - Άλλαξα εντελώς ως άνθρωπος και χαρακτήρας»

Ο Σπανούλης μίλησε στα παιδιά της Εθνικής Παίδων μετά τη νίκη επί της Γεωργίας

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας