Το γεγονός ότι ο προπονητής της Ολυμπιάδας Πατρών, Ντράγκαν Ράτσα, θα δώσει ευκαιρία σε παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, τόνισε ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός των "πορτοκαλί", μιλώντας την Πέμπτη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ. «Εμείς συνεχίζουμε, με τον ίδιο ρυθμό, τη δουλειά μας. Προέχει να βοηθήσουμε και να δώσουμε ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες, προκειμένου να βελτιωθούν και να πάρουν εμπειρίες. Μπορεί να πήραν ευκαιρίες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσουν τη "σκληρή" δουλειά», τόνισε, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό τη δουλειά μας. Προέχει να βοηθήσουμε και να δώσουμε ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες, προκειμένου να βελτιωθούν και να πάρουν εμπειρίες. Μπορεί να πήραν ευκαιρίες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να συνεχίσουν τη "σκληρή" δουλειά. Ακόμα και αν τα πάνε καλά, κάποιοι οφείλουν να "κλείσουν τα αυτιά τους" και να συνεχίζουν τη "σκληρή" δουλειά. Για την αναμέτρηση κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως το Μαρούσι, πρώτος στόχος για εμάς δε θα είναι το αποτέλεσμα, αλλά η συνολική παρουσία μας. Το Μαρούσι έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση, ενώ εμείς θα αγωνιστούμε πάλι χωρίς ψηλό και αυτό αποτελεί μειονέκτημα».

Στα αγωνιστικά, κανονικά προπονούνται οι Βαβάτσικος, Λάππας και Καράβολας, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Ετσι, υπολογίζονται κανονικά για το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς κόντρα στο Μαρούσι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Ανακοίνωση της ΚΑΕ

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, με αφορμή ευφάνταστα σενάρια που κυκλοφορούν περί υποτιθέμενων συγχωνεύσεων, τα διαψεύδει ως ανυπόστατα και συνεχίζει με συνέπεια το σχεδιασμό της, χωρίς να επηρεάζεται από «καφενειακού τύπου» συμβούλους και επικριτές των πάντων. Πολλές ενέργειες που γίνονται σε διοικητικό επίπεδο από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, όλες αυτές τις ημέρες, θα συνεχιστούν, χωρίς να είναι ανακοινώσιμες".

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube