Στους συμπαίκτες τους και τους φιλάθλους της ΑΕΚ αφιέρωσαν τα βραβεία που παρέλαβαν, ως πολυτιμότερος παίκτης και σκόρερ του ομορφότερου τέρματος της 27ης αγωνιστικής, ο Ριβάλντο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, αντίστοιχα.
Το βραβείο στον σκόρερ του τρίτου τέρματος της «Ένωσης» στο θρίαμβο με 4-0 επί του Ολυμπιακού έδωσε ο θρύλος της ομάδας, Κώστας Νεστορίδης. «Σου εύχομαι όχι μόνο να βγεις πρώτος σκόρερ, αλλά και να περάσεις όλους τους προηγούμενους σκόρερ της ΑΕΚ. Γκολ σαν αυτό που έβαλες στο ντέρμπι, μπαίνουν από μεγάλους παίκτες», είπε ο μεγάλος «Νέστωρας» στον Μεσσήνιο φορ, ο οποίος με τη σειρά του είπε: «Είναι δύσκολο να συμβεί αυτό (σ.σ να βγει πρώτος σκόρερ). Το να σκοράρεις είναι πάντα όμορφο, ειδικά όταν υπάρχει η ιδιαιτερότητα ενός ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερό όταν το γκολ που βάζεις, βγαίνει το καλύτερο της αγωνιστικής. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και στον κόσμο, που μας στήριξε τόσο πολύ και μας βοήθησε να κερδίσουμε».
Την απονομή στον «Ρίμπο» έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Κατσαρός, που είναι και ο συγγραφέας της βιογραφίας του Κώστα Νεστορίδη. «Είναι ξεχωριστή τιμή για μένα και χαίρομαι που συνδυάστηκε η μεγάλη χαρά της νίκης στο ντέρμπι με τη χαρά να δώσω αυτό το βραβείο στον μεγάλο Ρίμπο», είπε ο συνεργάτης του SuperΣΠΟΡ FM 94,6 στον Βραζιλιάνο σταρ, ο οποίος είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για το βραβείο και να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα το έπαιρνα». Ερωτηθείς αν ήθελε να πετύχει γκολ σε βάρος του Ολυμπιακού και για… προσωπικούς λόγους, απάντησε: «Οποιοσδήποτε παίκτης θέλει να σκοράρει σε ντέρμπι και ειδικά με τον Ολυμπιακό. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι βοήθησα τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν και την ομάδα μου να κερδίσει το παιχνίδι. "Για μένα αξίζουν όλα τα γκολ. Προσπάθησα να σκοράρω, αλλά όχι κατ΄ ανάγκην με εντυπωσιακό τρόπο. Δύο φορές το προσπάθησα, αλλά και τις δύο με πρόλαβε ο Νικοπολίδης».