Ούτε και την Τετάρτη επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων οι τέσσερις που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Κανονικά συμμετείχε ο Μαλαδένης, λήξαν θεωρείται το επεισόδιο στην προπόνηση της Τρίτης. Την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια με ΟΦΗ, στη Ρουμανία ο Κωστίκος.

Μπορεί το επεισόδιο με το Χρήστο Μαλαδένη στην προπόνηση της Τρίτης να θεωρείται λήξαν, μιας και ο παίκτης γυμνάστηκε κανονικά την Τετάρτη, ωστόσο ο Νίκος Καραγεωργίου αναγκάστηκε να συνεχίσει την προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΟΦΗ χωρίς τέσσερις παίκτες. Συγκεκριμένα, οι Βαγγελής, Εγκωμίτης, Καραδήμος και Χασιώτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με τους Κρητικούς να θεωρείται αμφίβολη.

Εν τω μεταξύ τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΟΦΗ θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη και κατά πάσα πιθανότητα θα τυπωθούν περίπου 22.000. Οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ «ποντάρουν» πολλά στην ενίσχυση του κόσμου ως το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να «μπαλωθούν» κάποιες «τρύπες» από τα οφειλόμενα και τα έξοδα.

Και σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Χασιώτης, Εγκωμίτης, Καραδήμος και Βαγγελής, ενώ συμμετείχε κανονικά ο Μαλαδένης, τον οποίο χθες ο Καραγεωργίου έδιωξε από την προπόνηση, λόγω απροθυμίας του να εκτελέσει μια άσκηση.

Την Πέμπτη η συνέντευξη Τύπου του Καραγεωργίου

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καραγεωργίου. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ θα μιλήσει στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας στις 14:30.

Στη Ρουμανία ο Κωστίκος

Ο τεχνικός διευθυντής του Γιώργος Κωστίκος ταξίδεψε το απόγευμα της Τετάρτης με προορισμό τη Ρουμανία, προκειμένου να παρακολουθήσει την φιλική αναμέτρηση μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Νέων της Ρουμανίας και της Ελλάδας, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14/4.

Την Πέμπτη τα εισιτήρια με ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι από την Πέμπτη 14/04 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον κυριακάτικο αγώνα της Τούμπας κόντρα στον ΟΦΗ. Για το εν λόγω ματς έχουν εκδοθεί περίπου 22.000 εισιτήρια, μιας και οι διοικούντες τον «δικέφαλο του Βορρά» πιστεύουν ότι η προσέλευση του κόσμου θα είναι μεγάλη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τη μπουτίκ του ΠΑΟΚ, καθημερινά από τις 09:00 έως τις 20:00, το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 15:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 40 €
Θύρες 2, 3: 20 €
Θύρες 5, 6: 15 €
Θύρες 4, 7: 10 €

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube