Στο γεγονός της κούρασης του Ολυμπιακού από τα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ έκανε ιδιαίτερη μνεία ο Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο προπονητής του Πανιωνίου εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του, εξήγησε τα σημεία τα οποία έκριναν το ματς.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Ξέραμε ότι είναι ένα σημαντικό ματς κι ότι ο Ολυμπιακός ερχόταν από τα δύο δύσκολα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ξέραμε επίσης ότι ο αντίπαλός μας δεν θα είχε τόση ενέργεια και γι' αυτό μπήκαμε πολύ δυνατά στην άμυνα δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις. Είχαμε την ευκαιρία και την αξιοποιήσαμε φτάνοντας σε μία πολύ σημαντική. Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου στον Ολυμπιακό να κερδίσει στην Μόσχα και για την ομάδα του και για το ελληνικό μπάσκετ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήτρου-Λονγκ: «Ενθουσιασμένος με αυτό που χτίζει και δημιουργεί ο ΠΑΟΚ»

Η αντίπαλος της Εθνικής Παίδων στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U16

ΠΑΟΚ: Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι Αλεξάντερ, Μήτρου-Λονγκ και Χάτζινς

Γιαννακόπουλος: «Το 2020 έπαθα πολλαπλό έμφραγμα, πήγα και γύρισα 4 φορές - Άλλαξα εντελώς ως άνθρωπος και χαρακτήρας»

Ο Σπανούλης μίλησε στα παιδιά της Εθνικής Παίδων μετά τη νίκη επί της Γεωργίας

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!