Ο αποκλεισμός της Ίντερ από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, έφερε στην επιφάνεια την υποβόσκουσα κρίση στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ιταλίας, καθώς από εκείνη τη μέρα και μετά το ένα επεισόδιο διαδέχεται το άλλο στα αποδυτήρια της ομάδας.

Κοινός παρονομαστής όλων αυτών των σκηνικών που έχουν διαδραματιστεί στους «νερατζούρι» το τελευταίο διάστημα είναι το γεγονός ότι πάντα εμπλέκεται ο προπονητής της ομάδας. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά τις πρόσφατες προστριβές με τον Ιμπραΐμοβιτς, ενεπλάκη σε νέο φραστικό επεισόδιο, με τον Ερνάν Κρέσπο αυτή τη φορά.

Ο Αργεντινός άσος, ζήτησε τον λόγο από τον προπονητή του για το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αταλάντα, αν και αυτό αποτελεί μάλλον ένα ξέσπασμα από τον Κρέσπο, που καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς βρίσκεται στη σκιά των Ιμπραΐμοβιτς και Κρούζ.

Η απάντηση του Μαντσίνι ήταν: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτυρήθηκε ο Κρέσπο, αφού έπαιξε μια ώρα…». Πάντως είναι κοινό μυστικό στο Μιλάνο ότι ο Μαντσίνι δεν χαίρει και μεγάλης εκτίμησης από τους παίκτες του, αφού εκτός του Ιμπραΐμοβιτς και του Κρέσπο, ούτε οι Βιεϊρά, Φίγκο, Αντριάνο είναι… φανατικοί θαυμαστές του.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube