Τις υπηρεσίες των Μετόμο και Κόλτζου θα στερηθεί η Βέροια στο ερχόμενο ματς με τον Ατρόμητο. Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», Λεωνίδας Υφαντίδης ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας, χωρίς τους παραπάνω ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Έλληνας αμυντικός συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, που θα του στερήσουν την συμμετοχή του στα εναπομείναντα, κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής (8/4) προπόνησης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Πετκάκης, ο οποίος έχει πρόβλημα στη μέση, ενώ στα ευχάριστα συμπεριλήφθηκαν οι επιστροφές των Αλεξίου και Στεφανίδη. Αμφότεροι εξέτισαν την ποινή τους, την ώρα που ο Ντε Λάνγκε θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του στην αναμέτρηση της 30ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με Περέιρα, Γκατσίνοβιτς και Ζίνι η ενδεκάδα της ΑΕΚ - Στον πάγκο Γιόβιτς και Κοϊτά!

«Ντόπες» του κόσμου του ΠΑΟΚ στο ξενοδοχείο της ομάδας πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Λεμονής: «Έχω ζήσει ως οπαδός του Ολυμπιακού τη Λεωφόρο - Από τα πιο όμορφα γήπεδα για εμένα»

Μπενίτεθ: «Οι οπαδοί μου λένε ''πρέπει να κερδίσεις τον Ολυμπιακό'' - Συναισθηματικό το τελευταίο ντέρμπι στη Λεωφόρο»

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

TAGS: Βέροια