Στην αποκάλυψη πως ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα που αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα δηλώνονται επισήμως ως τραυματίες προκειμένου να αποφεύγονται ανεπιθύμητα δημοσιεύματα από τον Τύπο προχώρησε ο οικονομικός διευθυντής του καταλανικού συλλόγου, Χαβιέρ Σάλα Μαρτίν. Μπορεί να μην έδωσε ονόματα, ωστόσο το μυαλό όλων πηγαίνει αναπόφευκτα στον Ροναλντίνιο και τον Ντέκο.

«Είναι άδικο να λέγεται ότι ο κύριος Λαπόρτα δεν κάνει τίποτα. Να έχετε στο μυαλό σας ότι αυτοί οι κύριοι, που φαίνεται σαν να μην δουλεύουν, ότι δεν κάνουν τίποτα, δεν παίζουν για πολλές εβδομάδες και είναι στο περιθώριο για αρκετές εβδομάδες. Λέμε ότι είναι τραυματίες και διάφορα άλλα, αλλά ουσιαστικά υπό αποχώρηση και προσπαθούμε να τους απομονώσουμε από την ομάδα», δήλωσε βάζοντας «φωτιά» στους «μπλαουγκράνα».

Ομως, προέκυψαν και νέες εξελίξεις στο θέμα του "Ρόνι". Η είδηση στην ηλεκτρονική έκδοση της καταλανικής "Sport", η οποία ασχολείται, κυρίως, με θέματα των "μπλαουγκράνα", είναι ότι η διοίκηση ενημέρωσε τον Βραζιλιάνο άσο να αρχίσει να ψάχνει για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού οι δύο πλευρές δε θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους, με τη λήξη της φετινής σεζόν.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η «Sport», οι άνθρωποι των Καταλανών έχουν ήδη συζητήσει με τον εκπρόσωπο και αδελφό του ποδοσφαιριστή, Ρομπέρτο Ασίς και του κατέστησαν σαφές ότι έφτασε η ώρα να διακοπεί η συνεργασία τους. Η Μίλαν, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο σταρ, παρ΄ όλα αυτά η Μπαρτσελόνα δεν έχει δεχτεί ακόμα επίσημη πρόταση από κανένα σύλλογο για την απόκτηση του 27χρονου μέσου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube