Η πρόσκληση των Μπιλ Κις και Τάντας Κλιμαβίτσιους στο ALL STΑR GAME του ερχόμενου σαββατοκύριακου θεωρήθηκε τιμή για τη διοίκηση της ΑΕΛ. Έτσι, η «βυσσινί» ΚΑΕ εξέδωσε την Πέμπτη ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί τους δύο αθλητές της για την τιμή που έκαναν στο σύλλογο. Επίσης, τους συγχαίρει για την επιλογή τους στην ομάδα των ξένων και περιμένει από αυτούς να αποδείξουν την αξία τους στη «γιορτή» της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η επιλογή των αθλητών μας, Κις και Κλιμαβίτσιους, στη δωδεκάδα των μη Ελλήνων παικτών του φετινού All Star Game, αποτελεί τιμή τόσο για τους ίδιους, όσο και για την ομάδα μας. Το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΛ 1964 Γ.Σ. τους συγχαίρει και τους εύχεται να απολαύσουν τη «γιορτή» του μπάσκετ.
Ταυτόχρονα, αυτή η επιτυχία των δύο αθλητών μας, αναδεικνύει την υψηλή αξία του συνόλου των παικτών μας, των προπονητών μας και των επιστημονικών μας συνεργατών, αφού, μέσα από την ομαδική δουλειά και τη συνεργασία, έχουν επιτευχθεί τα αξιόλογα αποτελέσματα και η καλή ατομική εικόνα των αθλητών μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήτρου-Λονγκ: «Ενθουσιασμένος με αυτό που χτίζει και δημιουργεί ο ΠΑΟΚ»

Η αντίπαλος της Εθνικής Παίδων στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U16

ΠΑΟΚ: Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι Αλεξάντερ, Μήτρου-Λονγκ και Χάτζινς

Γιαννακόπουλος: «Το 2020 έπαθα πολλαπλό έμφραγμα, πήγα και γύρισα 4 φορές - Άλλαξα εντελώς ως άνθρωπος και χαρακτήρας»

Ο Σπανούλης μίλησε στα παιδιά της Εθνικής Παίδων μετά τη νίκη επί της Γεωργίας

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!