Δύσκολα τα πράγματα για τους Σταύρο Τζιωρτζόπουλο και Μίκαελ Γιουρασόφσκι, οι οποίοι συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Ο ακραίος αμυντικός των Ακριτών νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ ο δεύτερος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία δεν έδειξε κάτι το ανησυχητικό, παρ’ όλα αυτά η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Από εκεί και πέρα, καλά είναι τα νέα για τους Αντε Τόμιτς, Μίχαελ Γκσπούρνιγκ και Σεμπαστιάν Πένκο, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα με τραυματισμούς και ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες.

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκούλας - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!

TAGS: Ξάνθη