Πλησιάζει στο τέλος της η υπόθεση Μπλάκνεϊ. Ο παίκτης του Αμαρουσίου θα απολογηθεί την Παρασκευή στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τη μικρή ποσότητα ινδικής κάνναβης, η οποία ανιχνεύθηκε στο αίμα του και στα δύο δείγματα μετά το παιχνίδι: Ηρακλής-Μαρούσι για την Α1 μπάσκετ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης του Αμαρουσίου πρόκειται να υποστηρίξει ότι ήταν παθητικός καπνιστής. Μάλιστα, φέρεται έτοιμος να καταθέσει και ορισμένες επιστημονικές μελέτες, στις οποίες αναφέρονται περιπτώσεις όπου όντως παθητικοί καπνιστές είχαν μικρές ποσότητες στο αίμα τους μετά από εξετάσεις που υποβλήθηκαν.
Ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ απειλείται με αποκλεισμό ημερολογιακών ημερών οι οποίες όμως θα ισχύουν από την ημέρα της δειγματοληψίας. Πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ο Μπλάκνεϊ δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Εκτός του Μπλάκνεϊ ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Σμίλιανιτς και του Καράγκουτη. Ο Σμίλιανιτς αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις τη Δευτέρα και όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.
Επιμέλεια: Διονύσης Καππάτος