Ο Ολυμπιακός θα είναι, όπως όλα δείχνουν ο αντίπαλος του Ηρακλή στον τελικό του πρωταθλήματος, καθώς νίκησε άνετα τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Νεάπολης με 3-0 σετ. Με τη νίκη αυτή οι Πειραιώτες αύξησαν τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό σε 8 βαθμούς, μιας και οι πράσινοι γνώρισαν την ήττα από τον Ηρακλή. «Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη», τόνισε ο λίμπερο του Ολυμπιακού, Χρήστος Δημητρακόπουλος.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Χριστόπουλος, τα «έβαλε» με τους ξένους παίκτες της ομάδας του, που όπως ανέφερε δεν μπόρεσαν να κρατήσουν την διαφορά του δεύτερου σετ και να γυρίσουν το παιχνίδι. «Δεν γίνεται να χάνεις ένα τέτοιο δεύτερο σετ. Τα’ χω με τους ξένους μας που έχασαν από το 16-11. Είμαι πολύ πικραμένος γιατί οι Έλληνες βοήθησαν τα μέγιστα σε αντίθεση με τους ξένους που δεν έδωσαν την βοήθεια εκεί που έπρεπε. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνεις ένα παιχνίδι που δεν έχεις πίεση και άγχος. Συγχαρητήρια στους Έλληνες παίκτες μου».

Απ’ την πλευρά των «ερυθρόλευκων» και συγκεκριμένα ο Χρήστος Δημητρακόπουλος, λίμπερο του Ολυμπιακού, τόνισε: «Θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη καθώς ο Παναθηναϊκός είχε πλησιάσει επικίνδυνα, ψαλιδίζοντας την διαφορά σε 5 βαθμούς. Συνεχίζουμε αντιστοίχως αφού θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό».

Επιμέλεια: Χριστίνα Σγούρα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube