Καλή η αερόβια γυμναστική για τους παίκτες της ΑΕΚ, όμως έφτασε η ώρα να επιστρέψουν οι «κιτρινόμαυροι» στις κανονικές προπονήσεις τη Δευτέρα. Ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα της ημέρας και οι Αλέξης Κυρίτσης και Κέζελ Ουέσον, αφού, αμφότεροι, φάνηκε πως ξεπέρασαν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν στο γόνατο.

Επίσης, επέστρεψαν στην Αθήνα οι Αμάρα Σι, Δημήτρης Πρίφτης και Κώστας Κώτσης από την Αμαλιάδα, όπου συμμετείχαν στο ALL STAR GAME. Ο Αγγέλου είχε προγραμματίσει, πάντως, διπλή προπόνηση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήτρου-Λονγκ: «Ενθουσιασμένος με αυτό που χτίζει και δημιουργεί ο ΠΑΟΚ»

Η αντίπαλος της Εθνικής Παίδων στη φάση των «16» του Ευρωμπάσκετ U16

ΠΑΟΚ: Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι Αλεξάντερ, Μήτρου-Λονγκ και Χάτζινς

Γιαννακόπουλος: «Το 2020 έπαθα πολλαπλό έμφραγμα, πήγα και γύρισα 4 φορές - Άλλαξα εντελώς ως άνθρωπος και χαρακτήρας»

Ο Σπανούλης μίλησε στα παιδιά της Εθνικής Παίδων μετά τη νίκη επί της Γεωργίας

Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν είχε την πλήρη στήριξη όλων, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν διαφορετικά»

Γιαννακόπουλος για Αγγελόπουλους: «Έχουν σύνδρομο της Στοκχόλμης μαζί μου - Τους έστελνα φυτά και έψαχναν για μικρόφωνα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό - Είμαι με το 1,5 πόδι μέσα και το μισό έξω»

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ισλανδία και τερμάτισε 6η στο EuroBasket U18 Β’ Κατηγορίας

Ξέσπασε στη Γεωργία η Εθνική Παίδων με κορυφαίους Σπανούλη και Μπάρλο!