Την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης έθεσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος. Αυτή έρχεται σε συνέχεια των επεισοδίων που δημιουργήθηκαν μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει περάσει πολλές δυσκολίες και αυτές φαίνεται πως τον έφεραν σε αυτό το σημείο.

«Αν πιστεύετε ότι εγώ είμαι το πρόβλημα και αν αποφασίσετε ότι πρέπει να αλλάξετε προπονητή, εγώ είμαι αποφασισμένος να αποχωρήσω. Δεν πρόκειται να τεθεί κανένα άλλο θέμα από την πλευρά μου, αρκεί εσείς να μου πείτε τώρα ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε. Ο Σάντος φαίνεται να «ρίχνει» το μπαλάκι στη διοίκηση, αλλά παράλληλα δείχνει καθαρά τις διαθέσεις του. Από την αντίπερα όχθη, οι Ζαγοράκης και Βρύζας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν τον Πορτογάλο να φύγει από την ομάδα, λέγοντάς του: «Ό,τι και να έγινε φέτος, ό,τι και να γίνει την Κυριακή στη Λάρισα, προπονητής και τη νέα σεζόν θα είναι ο Σάντος».

Τη Μεγάλη Τρίτη ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να μιλήσει για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και για το μέλλον του συλλόγου.

Ένας παίκτης που αποδοκιμάστηκε αρκετά και ίσως κανένας να μην το περίμενε, είναι ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος άκουσε πολλά για τις εμφανίσεις του μέχρι τώρα με τη φανέλα του «Δικεφάλου» και έτσι για μια ακόμα φόρα όλοι κατάλαβαν ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν αστειεύεται και δεν... ξεχωρίζει ονόματα η όχι.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Πώς εξασφαλίζεται η προτεραιότητα για τα διαρκείας στον Βοτανικό

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.