Τη βεβαιότητά του ότι τα δεδομένα δεν θα ανατραπούν με την προσφυγή του Απόλλωνα Καλαμαριάς (που έχει τη στήριξη ΑΕΚ και Παναθηναϊκού) στο CAS, για την υπόθεση Βάλνερ, εξέφρασε ο Γιάννης Μώραλης. Παράλληλα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός άφησε αιχμές για όσα αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» περί αγώνων που πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα.
«Με νίκη επί του Ηρακλή ο Ολυμπιακός κατακτά το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι την Κυριακή θα έχουμε πρωταθλητή. Κι εμείς στον Ολυμπιακό υποστηρίζουμε ότι οι αγώνες παίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως μέσα σε πλαίσια και κανόνες», δήλωσε, στο περιθώριο εκδήλωσης ενάντια στον ρατσισμό, και συνέχισε: «Έγινε μια ένσταση για μια παράτυπη συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή και περιμένουμε τις εξελίξεις. Θεωρώ πως θα δικαιωθεί η πλευρά της ΕΠΟ».
Όσο για τους ισχυρισμούς της ΑΕΚ, ο κ.Μώραλης είπε: «Μας ενοχλούν οι παράτυπες δηλώσεις. Άκουσα με ενδιαφέρον τον κ. Κούλη να λέει πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να κάνει ένσταση για τον Φυτανίδη μόνο που ο Αστέρας Τρίπολης έχει βγάλει ανακοίνωση στην οποία λέει ότι είναι καθ’ όλα νόμιμη η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Δεν μπορεί μια απόφαση να προδικάζεται με την καλή ή κακή πρόθεση του εκάστοτε προέδρου. Με απόλυτη σοβαρότητα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Αν δεν κάνουμε εκεί την απονομή, θα βρούμε μια ημερομηνία μέσα στα πλέι οφ να δώσουμε ένα παιχνίδι και να γίνει εκεί η απονομή, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό».