«Αύριο το βράδυ θα φανεί ποια από τις δύο ομάδες θέλει περισσότερο τη νίκη» τόνισε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής του Άρη Γκόρντον Χέρμπερτ. «Σε παιχνίδια σαν κι αυτά, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και θέλω να είμαστε εμείς που θα το πετύχουμε» είπε ο άσος του ΑΓΟΡ, Μιλένκο Τόπιτς.

Αναλυτικά:

Χέρμπερτ: «Θα γίνει μια «μάχη» ανάμεσα σε μια ομάδα που αγωνίζεται για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και σε μια άλλη που παλεύει για την παραμονή. Αύριο το βράδυ θα φανεί ποια από τις δύο ομάδες θέλει περισσότερο τη νίκη. Από την στιγμή που δεν έχουμε άλλες υποχρεώσεις στην Ευρωλίγκα προσηλωνόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα και προχωράμε μπροστά καθώς μας περιμένει μια σημαντική πρόκληση στις τρεις εναπομείναντες αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Μας περιμένει αύριο μια ακόμη δύσκολη αναμέτρηση καθώς το Ρέθυμνο είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά στο μισό γήπεδο, είναι δυνατοί στην άμυνα και ικανοί να παίξουν σκληρά μέσα στο καλάθι. Αν ρίξεις κανείς μάλιστα μια ματιά στα στατιστικά τους θα διαπιστώσει ότι έχουν δεχθεί μόλις 70 πόντους περισσότερους από αυτούς που έχουν πετύχει. Συνεπώς είναι καλύτερη ομάδα από όσο δείχνει το ρεκόρ τους. Απέναντι τους θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να παίξουμε με ένταση. Τα πάντα είναι θέμα θέλησης και πόσο πολύ θέλουμε τη νίκη».

Τόπιτς: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ σπουδαία ομάδα με ποιοτικούς παίχτες που έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα. Εμείς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα «όπλα» μας που δεν είναι άλλα από την άμυνα και την έδρα μας. Σε παιχνίδια σαν κι αυτά, όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και θέλω να είμαστε εμείς που θα το πετύχουμε. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια και με τη βοήθεια του κόσμου που πάντοτε μας στηρίζει πιστεύω ότι θα είμαστε σε θέση να το πράξουμε».

Τέλος ο Μπρέισι Ράιτ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη τόνισε πως πολλά θα εξαρτηθούν από το ρυθμό του αγώνα «Αν μπούμε μέσα και παίξουμε το παιχνίδι μας, τότε μπορούμε να πάρουμε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν αυτό που χρειαζόμασταν, διότι μας έδωσε την ευκαιρία να αναρρώσουμε από κάποιους μικρό6τραυματισμούς που μας ταλαιπώρησαν και παράλληλα να επιστρέψουμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις πιο φρέσκοι σωματικά και πνευματικά.

Το Ρέθυμνο θα παίξει εντός έδρας οπότε αυτό το κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Θα πρέπει λοιπόν να πάρουμε από νωρίς τα ηνία στο προβάδισμα του σκορ και να τους αναγκάσουμε να παίξουν σύμφωνα με το δικό μας τέμπο».


Το "παρών" στην αναμέτρηση θα δώσει και ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη.

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξανθόπουλος: «Τεράστια νίκη, αλλά από την εικόνα δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος - Εύχομαι η ΑΕΚ να πάρει το ΒCL»

Σάκοτα: «Αυτό που φοβόμουν έγινε, το μυαλό μας δεν ήταν στο ματς - Αν περπατάς, μπορείς να χάσεις 20 πόντους»

Άλωσε εμφατικά τα Άνω Λιόσια το Περιστέρι Betsson, με το μυαλό στην Μπανταλόνα η ΑΕΚ

Λυκογιάννης: «Είχαμε υπομονή σε όλο το ματς»

Νουά: «Τιμή μου να παίζω στον Άρη και να είμαι μέρος της νέας εποχής - Στόχος η επιστροφή της ομάδας στην Ευρωλίγκα»

Μίλιτσιτς: «Δεν περιμένουμε από κανέναν να μας αποθεώσει, ξέρουμε τη δουλειά που κάνουμε»

Μπούτσκος: «Μεγάλος ο συντελεστής δυσκολίας με τη Μούρθια, αλλά όταν παίζεις ημιτελικό...»

Mπατής: «Καταστροφική εικόνα, προφανώς δεν κατάφερα να εξηγήσω στα παιδιά και να καταλάβουν...»

Ασταμάτητος Άρης Betsson, άλωσε τη Ρόδο για την 7η σερί νίκη με απίθανο Νουά

Σκόρπισε τον Προμηθέα ο τρομακτικός ΠΑΟΚ με εμφατική 100άρα

TAGS: Άρης