Πολύ εύστοχα χαρακτήρισε ο Νίκος Καραγεωργίου την ομάδα του, λέγοντας πως: «Σήμερα η Ελλάδα έχει δύο πρωταθλητές, αλλά εγώ πιστεύω πως εμείς είμαστε ο τρίτος», δείχνοντας την μεγάλη προσπάθεια που έκανε ο Εργοτέλης για να σωθεί και να εξασφαλίσει μία θέση στη Σούπερ Λίγκα της επόμενης περιόδου. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν σήμερα της Ξάνθης 2-0 στο «Παγκρήτιο Στάδιο» και πανηγυρίζουν την παρουσία τους στα ποδοσφαιρικά «σαλόνια» και την προσεχή σεζόν.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στη συνέντευξη Τύπου:
Νίκος Καραγεωργίου: «Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Είμαι τριάντα χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου και πρώτη φορά αντιμετωπίζω μια τόσο δύσκολη χρονιά. Λένε πως σήμερα η Ελλάδα έχει δύο πρωταθλητές, αλλά εγώ πιστεύω πως εμείς είμαστε ο τρίτος. Τα καταφέραμε στο τέλος και δικαιωθήκαμε για τις προσπάθειες όλης της χρονιάς. Ο Εργοτέλης έχει μια δυναμική για να πετύχει περισσότερα πράγματα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί να εξαρτώμαστε από άλλους για να σωθούμε. Αυτό που έγινε στη Νέα Σμύρνη, που νίκησε ο Πανιώνιος, φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα».
Νίκος Κεχαγιάς,:«Όπως στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι, εκείνο με την Καλαμαριά, λόγω των πολλών απουσιών προσπαθήσαμε να βάλουμε νέα παιδιά στην ενδεκάδα. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για τη νίκη και την παραμονή του».
«Θα την παντρέψουμε με Κρητικό...»
Ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Απόστολος Παπουτσάκης, από την μεριά του, δεν έκρυψε την επιθυμία του να παραμείνει ο τεχνικός, Νίκος Καραγεωργίου, στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Η κόρη του κ .Καραγεωργίου μεγαλώνει. Θα την παντρέψουμε λοιπόν με έναν Κρητικό για να μείνει για πάντα εδώ. Είναι μια βραδιά γεμάτη ευχαρίστηση. Εδώ στην Κρήτη έχουμε μια παροιμία που λέει ότι τα τελευταία αχλάδια έχουν γερά κοτσάνια. Ήμασταν αχλάδια με γερά κοτσάνια και τα καταφέραμε».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος