Σύμφωνα με σημερινό (21/4) δημοσίευμα της «Daily Mail» η Τσέλσι είναι έτοιμη να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Γάλλο μέσο της Μπάγερν Μονάχου, Φράνκ Ριμπερί, όντας διατεθειμένη να προσφέρει 30 εκατ. ευρώ προκειμένου να δελεάσει τον βαυαρικό σύλλογο. Ο αθλητικός διευθυντής των «μπλε» Φράνκ Άρνεσεν συνοδευόμενος από τον σκάουτερ Ράινερ Μπόνχοφ, παραβρέθηκε στο Βερολίνο και παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ, «πυροδοτώντας» σενάρια για «λονδρέζικο» ενδιαφέρον στο πρόσωπο του Γάλλου διεθνή.

Ο «αφηνιασμένος» το τελευταίο διάστημα πρώην άσος της Μαρσέιγ, πρόσθεσε άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση, αναγκάζοντας τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να τοποθετήσει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον «ιθύνοντα νου» των Κυπελλούχων Γερμανίας. Στο στρατόπεδο των Γερμανών το μόνο που προκάλεσαν αυτές οι φήμες ήταν τα γέλια και τους αστεϊσμούς, καθώς άπαντες εκφράζουν την σιγουριά τους για την παραμονή του Ριμπερί και τα επόμενα χρόνια στην ομάδα.

Με δηλώσεις του τον προηγούμενο μήνα, ο διεθνής μέσος τόνισε πως έχει έρθει σ’ ένα μεγάλο σύλλογο και με την δεδομένη έλευση του Γιούργκεν Κλίνσμαν, η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λίγκ της νέας χρονιάς, κόβοντας ουσιαστικά την όρεξη στους επίδοξους «μνηστήρες».

Επιμέλεια: Θάνος Μουστερής

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς η Τσέλσι

Νέο αρνητικό ρεκόρ για Γιουνάιτεντ: Πρώτη ήττα στο «Ολντ Τράφορντ» μετά από προβάδισμα δύο γκολ έπειτα από 50 χρόνια!

Μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ» στον 4ο γύρο του Carabao Cup - Με ομάδα 4ης κατηγορίας η Άρσεναλ!

Ξέρανε τη Γιουνάιτεντ με ανατροπάρα και τρομερό Κωστούλα η Μπράιτον και την πέταξε εκτός Carabao Cup!

Κωστουλάς σερβίρει, Ντε Κάιπερ εκτελεί και η Μπράιτον φέρνει τα πάνω-κάτω στο «Ολντ Τράφορντ»!

Σπουδαίος Κωστούλας, κάρφωσε ξανά τη Γιουνάιτεντ μέσα στο «Ολντ Τράφορντ»

Με τον Κωστούλα στην κορυφή της επίθεσης η Μπράιτον στο «Ολντ Τράφορντ»

Η σημαία στον ιστό της: Στην Κρίσταλ Πάλας μέχρι το 2030 ο αρχηγός, Ντιν Χέντερσον

Τους έπιασε… τρέλα με Σόμποσλαϊ, έτρεχαν και πανηγύριζαν μόνοι τους οι Χάκπο και Αραούχο!

Τα κατορθώματα του Τζολάκη έκαναν τη Χαλ μια εκ των πιο εντυπωσιακών ομάδων αμέσως μετά την άνοδο στην Premier