Ο Ντούσαν Σάκοτα δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια του Πανιωνίου απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας για την κατάληψη της τέταρτης θέσης στην κανονική περίοδο. Ο νεαρός φόργουορντ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και αποφασίστηκε από κοινού με το ιατρικό τιμ της ομάδας να παραμείνει στην Αθήνα και να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να είναι πανέτοιμος στο ξεκίνημα των πλέι-οφ στις 3 Μαίου.

Στη Λάρισα δεν θα ταξιδέψει ούτε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας, ο οποίος από τη Μ. Δευτέρα εντάχθηκε στο δυναμικό της Εθνικής Εφήβων που πραγματοποιεί μίνι καμπ προετοιμασίας ενόψει των καλοκαιρινών της υποχρεώσεων.

Εκτός ομάδας συνεχίζει να βρίσκεται και ο Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος ολοκληρώνει τη Μεγάλη Τετάρτη τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων στις ΗΠΑ.

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube