Έπειτα από μεγάλο διάστημα αποχής, ο Γιάννης Χλωρός αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό του και προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Μ. Τρίτης (22/4) με την υπόλοιπη ομάδα του Ηρακλή.

Οι Γιαννούλης και Περπερίδης, που τέθηκαν εκτός την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα ποδοκνημικής. Ο Ιωαννίδης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και αναμένεται να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά το Πάσχα.

Η τελευταία προγραμματισμένη προπόνηση για τους «κυανόλευκους» του Άνχελ Πεντράθα πριν από την πασχαλινή άδεια θα γίνει τη Μ. Τετάρτη (23/4) στις 10:00, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς