Στο στόχαστρο της Μίλαν φαίνεται πως έχει μπει ο Αντριάνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere dello Sport». Ο Βραζιλιάνος έκανε μια πολύ καλή χρονιά με τη Σαο Πάολο, στην οποία και αγωνίζεται δανεικός από την Ίντερ, προσελκύοντας τα βλέμματα της ομάδας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η οποία ψάχνει τον τελευταίο καιρό έναν ικανό στράικερ.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Ζιλμάρ Ρινάλντι, βρίσκεται στην Ιταλία για να συζητήσει με την διοίκηση της Ίντερ το τι μέλλει γενέσθαι με τον πελάτη του τη νέα σεζόν και δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με ανθρώπους των «ροσονέρι» για να διαπραγματευτεί το ενδεχόμενο μετακίνησής του Αντριάνο στο αντίπαλο δέος της πόλης του Μιλάνου.

Η Ίντερ από τη μεριά της δεν δείχνει να «καίγεται» για να κρατήσει τον παίκτη, δεδομένου ότι και οι σχέσεις του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν είναι και οι καλύτερες και πιθανότατα δεν θα έλεγε όχι να τον «μοσχοπουλήσει», βάζοντας στα ταμεία της ένα ποσό της τάξεως των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube