Έναν από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό παρακολούθησε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα. Ο σκάουτερ του «τριφυλλιού» είδε αγωνιζόμενο τον Ματίας Εσκομπάρ στην αναμέτρηση της Νιούελς Ολντ Μπόις με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Ο πρώην παίκτης και προπονητής των «πρασίνων» είναι πολύ πιθανό να δει ξανά τον 26χρονο μέσο, προκειμένου να βγάλει καλύτερα συμπεράσματα για εκείνον προτού κάνει την εισήγησή του. Για τον Εσκομπάρ είχε ενδιαφερθεί και πέρσι ο Παναθηναϊκός. Την επίσκεψη του Ρότσα στην Αργεντινή επιβεβαίωσαν και δημοσιεύματα της χώρας του τανγκό.

Μουν: «Περιμένω ειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό»

Κλήση από την Αθήνα περιμένω ο Μπράις Μουν. Ο 22χρονος δεξιός μπακ δήλωσε πως περιμένει ειδοποίηση από τον Παναθηναϊκό προκειμένου να έρθει στην Αθήνα για να ξεκινήσει προπονήσεις.

«Περιμένω να με ειδοποιήσουν σχετικά με την ημέρα που θέλουν να πάω στην Αθήνα και να ξεκινήσω προπονήσεις. Στο μεταξύ όμως θα δώσω πάνω από το 100% στον Αγιαξ Κέιπ Τάουν προκειμένου να κερδίσει για πρώτη φορά το πρωτάθλημα στην οχτάχρονη ιστορία του», δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του, Νοτίου Αφρικής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube