Απογοητευμένοι από τον Γιάννη Ιωαννίδη εμφανίζονται στον Ηρακλή. Οι διοικούντες τον «Γηραιό», οι οποίοι άκουσαν πριν από τέσσερις μήνες τον υφυπουργό να τους υπόσχεται πως θα τους βοηθήσει οικονομικά, βλέπουν πως η υπόσχεση μένει στα λόγια. Ο κ. Ιωαννίδης είχε προσφερθεί μόνος του να δοθεί μια χορηγία στους «κυανόλευκους», όπως άλλωστε σε ΠΑΟΚ και Άρη. Κι αν για τους δύο συμπολίτες η δέσμευση τηρήθηκε και βρεθήκαν χορηγοί, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Ηρακλή. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει ήδη προκαλέσει οικονομική ζημιά στον «Γηραιό».

Η διοίκηση του συλλόγου είχε βάλει στον προϋπολογισμό της τα συγκεκριμένα έσοδα και πλέον καλείται να βρει άλλους πόρους ώστε να καλύψει το άνοιγμα που έχει κάνει και να κλείσει οικονομικά η χρονιά. Ωστόσο, οι προθεσμίες πιέζουν τους ανθρώπους στη Μίκρα, οι οποίοι «τρέχουν» για να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Η διοίκηση είναι πολύ απογοητευμένη από αυτή την εξέλιξη και συγκεκριμένα από τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ο Αντώνης Ρέμος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα Μαΐου, προκειμένου να μιλήσει δημόσια για το θέμα. Προς το παρόν, ένα μέρος του ελλείμματος θα καλυφθεί από την Τράπεζα Αττικής, με την οποία ο Ηρακλής ανανέωσε τη συνεργασία του για άλλα δυο χρόνια.

Αποφασίζει ο Πεντράθα

Συνάντηση με τη διοίκηση του Ηρακλή θα έχει σήμερα ο Άνχελ Πεντράθα, προκειμένου να αποφασιστεί ποιοι ποδοσφαιριστές θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Η ανακοίνωση, όμως, αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, καθώς αύριο υπάρχει το φιλικό με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Οι «κυανόλευκοι» θα ταξιδέψουν αυθημερόν για το παιχνίδι, για το οποίο δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ιωαννίδης, Περπερίδης, Δράμπης και Μαλαγκένιο.

Δεν υπάρχει θέμα Οκκά

Τέλος στη φιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από το όνομα του Γιάννη Οκκά έβαλε η διοίκηση του Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» δεν ενδιαφέρονται για τον Κύπριο επιθετικό, κάτι που θέλουν να κάνουν γνωστό στο κοινό τους.

Συγχαρητήρια στο βόλεϊ

Την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή συνεχάρη με ανακοίνωση του το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου για την κατάκτηση του τετάρτου πρωταθλήματος. Μάλιστα, αντιπροσωπεία της διοίκησης θα βρεθεί στη σημερινή φιέστα στο «Ιβανόφειο».


Επιμέλεια: Δήμος Γεωργακόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία του Ολυμπιακού με την Κηφισιά

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να βγει νικητής από το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για την 11άδα»

Συγκλονιστικός Τεττέη, ξέσπασε σε λυγμούς σε ζωντανή σύνδεση μετά το τελευταίο του ματς με την Κηφισιά

Δεσύλλας: «Πρέπει να είναι βελτιωμένος και να αποφύγει τα λάθη ο Παναθηναϊκός - Η πιθανή 11άδα για Τούμπα»

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει τρομερή αύρα και πολύ μεγάλη ευκαιρία κόντρα στον ΟΦΗ - Οι σκέψεις του Νίκολιτς για την 11άδα»

Χριστόγλου: «Κωμωδία, ρεσιτάλ από τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς»

Ο Ολυμπιακός ζητά πέναλτι πάνω στον Μπιανκόν στο 101'

Λετό: «Πολύ περήφανος για τους παίκτες μου - Θα κάνει σπουδαία πράγματα στον Παναθηναϊκό ο Τεττέη»

Νικολακόπουλος: «Με Άρη και Κηφισιά ο Ολυμπιακός έβαλε ένα γκολ και αυτό με πέναλτι - Έτσι, πώς να κερδίσει;»

Μεντιλίμπαρ: «Μας επηρέασαν οι καθυστερήσεις του τερματοφύλακα - Μπορούσε να δώσει 20 λεπτά αντί για 11 ο διαιτητής»