Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η «Ένωση» το Σάββατο στο Γαλάτσι κόντρα στην ομάδα του Γιαννάκη, που την περσινή χρονιά αποδείχθηκε ο «κακός της δαίμονας».


Με πολλά προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ για το παιχνίδι με το Μαρούσι το Σάββατο. Ο Φώτης Κατσικάρης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Πελεκάνο και Νίτσεβιτς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, με αποτέλεσμα να «πονοκεφαλιάζει» για το πώς θα καλύψει τις απώλειες. Προβλήματα με τραυματισμούς αντιμετωπίζουν και οι Άντιτς, Γλυνιαδάκης, οι οποίοι δεν είναι 100% έτοιμοι να αγωνιστούν ωστόσο θα βρίσκονται στη διάθεση του Κατσικάρη και θα χρησιμοποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
Ο τεχνικός της «Ένωσης» πάντως έχει ζητήσει από τους παίκτες του τη νίκη, καθώς μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Πανιώνιο, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν την πολυτέλεια για άλλες απώλειες.

Την ανάγκη για νίκη τόνισε σε δηλώσεις του και ο Σωτήρης Νικολαϊδης, ο οποίος χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στο Μαρούσι «μονόδρομο» ιδιαίτερα μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.
«Δεν είναι υπερβολικό να πω ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη γιατί δεν πρέπει να έχουμε άλλη απώλεια στην έδρα μας και η ομάδα έχει υψηλούς στόχους που κάνουν τη νίκη μονόδρομο. Παράλληλα ξεκινούν τα ματς στην Ευρωλίγκα και θα είναι σημαντικό να πάμε στην Βαρκελώνη και να έχουμε νικήσει τον αγώνα πρωταθλήματος».

Σε ότι αφορά τους τραυματισμούς που «πλήττουν» την ομάδα ο πλέι-μέικερ της ΑΕΚ τόνισε ότι αυτό δεν πρέπει να επηρεάζει την ομάδα. «Είμαστε μεγάλη ομάδα και όποιες απουσίες κι αν έχουμε δεν πρέπει να επηρεάζεται η ομάδα. Εύχομαι τα παιδιά να καταφέρουν να δώσουν το παρόν και να μας βοηθήσουν».



Επιμέλεια: Μάνος Τζάλας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γιαμπουσέλε και Μπάντιο δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις και έβαλαν βαθμούς - Το απόλυτο 10 στον γύρο!

Πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ - Με νίκες συνέχισαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπαρτζώκας: «Τους πιστεύουμε όλους, και αυτούς που δεν έπαιξαν σήμερα - Δεν νομίζω ότι αγχωθήκαμε»

Λυκογιάννης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο, νιώθουμε ασφάλεια με τον τρόπο που παίζουμε»

Λυκογιάννης: «Είμαι ευχαριστημένος, κάναμε μια σοβαρή προσπάθεια»

Τα πεπραγμένα του εξαιρετικού Μοντέρο στην πρώτη του συμμετοχή στην Stoiximan GBL

Μπαρτζώκας: «Να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να αντιμετωπίζουμε τα ματς σοβαρά πιο νωρίς»

Πανόραμα Stoiximan GBL: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής

Η εκπληκτική εμφάνιση του Μοντέρο και τα highlights από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού

Λύγισε τον μαχητικό Κολοσσό με σούπερ 30άρη Μοντέρο ο Ολυμπιακός!