Με απόντα τον Γιάννη Γιαννούλη συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου, για τους ημιτελικούς αγώνες των πλέι οφ κόντρα στον Παναθηναϊκό, που ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ δε βρίσκεται σε θέση να ενισχύσει τους «κυανέρυθρους», στα δύο ματς με τους «πράσινους».
Ο πρώην άσος των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Άρη είχε υποστεί τον προηγούμενο μήνα ράγισμα σε δύο πλευρά. Οι πόνοι στο συγκεκριμένο σημείο έγιναν αφόρητοι την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι ο Γιαννούλης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία. Έτσι, το ιατρικό τιμ συνέστησε στον παίκτη να μην προπονηθεί τις επόμενες δέκα ημέρες, αφού υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής.
Ο παίκτης έχει ξεκινήσει τις ατομικές προπονήσεις. Παρών κανονικά στο πρόγραμμα είναι, πλέον, ο Ντούσαν Σάκοτα, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Εν τω μεταξύ, «έφυγε» από τη ζωή ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του συλλόγου, Σάκης Αποστολίδης, που αγωνίστηκε στους «κυανέρυθρους» τη δεκαετία του 1950. Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε την ίδια μέρα ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την απογοήτευσή της για το «χαμό» του πρώην αθλητή της.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του πρώην αθλητή της ομάδας, Σάκη Αποστολίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή, την Τρίτη 6 Μαΐου. Ο Σάκης Αποστολίδης φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου στη δεκαετία του 1950, ενώ, μετά το τέλος της καριέρας του, ασχολήθηκε με τη διαιτησία. Διαιτήτευσε αγώνες της πρώτης Εθνικής για, σχεδόν, τρεις δεκαετίες (1960-1980), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της ΟΔΚΕ, ως τα μέσα της δεκαετίας του 1980.
Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ στελέχη της ΚΑΕ έδωσαν το «παρών» στη νεκρώσιμη ακολουθία, το μεσημέρι της Τετάρτης».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης