Για το μέλλον στην ομάδα του ΠΑΟΚ, μίλησε ο προπονητής του «Δικεφάλου» Τζον Κόρρφας, στο «Αθλητικό Metropolis», λέγοντας πως δε ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην ομάδα. «Περιμένω, δεν έχω πει κάτι παραπάνω, γιατί κανείς δε ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα», τόνισε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά, όσα είπε:
«Περιμένω, δεν έχω πει κάτι παραπάνω, γιατί κανείς δε ξέρει ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Ήταν φοβερό το συναίσθημα, όταν είδα 10.000 φιλάθλους του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα μας στον τελευταίο αγώνα. Ήθελα να παίξω, αλλά δεν μπορώ. Τώρα μπορώ μόνο να σουτάρω τρίποντα και βολές, αλλά από άμυνα τίποτα».
Τέλος, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρήκε, όταν ανέλαβε την ομάδα και χαρακτήρισε ως μεγάλο ταλέντο τον Δημήτρη Βεργίνη. «Η ομάδα που είδα είχε προβλήματα, τα "κομμάτια" της ομάδας, η "χημεία" δεν ταίριαζε. Ο Δημήτρης Βεργίνης είναι ένα μεγάλο ταλέντο, έχει τις δυνατότητες να παίξει καλύτερο μπάσκετ. Φέτος η χρονιά ήταν δύσκολη για τον ίδιο, του ζητάς να σκοράρει 20 πόντους σε κάθε αγώνα. Δεν είναι δίκαιο για τον ίδιο, είναι ακόμα μικρός».
Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος