Νέα πρόσωπα είδε στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ενόψει της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» για τον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ, κόντρα στο Μαρούσι, το ερχόμενο Σάββατο. Σε αυτήν την αναμέτρηση αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ αισθανόταν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, όμως κατάφερε να «βγάλει» μέρος της προπόνησης της ημέρας.
Όμως, αμφίβολος παραμένει ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και έμεινε εκτός προγράμματος του «δράκου».
Στο μεταξύ, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού συμμετέχει, πλέον και ο Γιώργος Αποστολίδης, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός στον Πανελλήνιο αυτήν τη χρονιά. Όμως, τα φετινά πλέι οφ ολοκληρώθηκαν για τους «Ολυμπιονίκες» και έτσι ο παίκτης επέστρεψε στο Φάληρο.
Όσον αφορά τον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας, επέστρεψε από τη Γερμανία και επισκέφτηκε τους συμπαίκτες του στο ΣΕΦ. Ωστόσο, ο Λιθουανός γκαρντ θα παραμείνει μόνο για έξι ημέρες στην Αθήνα, αφού έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει ξανά στη Γερμανία, ώστε να εισαχθεί σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης. Αυτό, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης στη μέση του. Λογικά, ο "Μάτσε" θα επανέλθει του χρόνου στα παρκέ.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης