Με πολύ ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στη Β’ Εθνική. Η 29η αγωνιστική ίσως ξεκαθαρίσει κατά πολύ το τοπίο σε κορυφή και «ουρά». Ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός, ο οποίος προέρχεται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη (2-0) επί του Εθνικού, φιλοξενείται από την Καλαμάτα. Οι Μεσσήνιοι δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο.

Από την άλλη ο έτερος συνδιεκδικητής της πρώτης θέσης, Θρασύβουλος, πάει στην Καισαριανή και το γήπεδο του Εθνικού Αστέρα ώστε να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς που θα τον ανεβάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας σε περίπτωση ήττας του Πανσερραϊκού από την «μαύρη θύελλα».

Ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα, ΠΑΣ Γιάννινα, υποδέχεται στο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής τον Εθνικό, ο οποίος παίζει το τελευταίο του χαρτί για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα. Οι κυανόλευκοι του Νίκου Γκουλή είναι προετοιμασμένοι για το σκληρό αυτό αγώνα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» αλλά και οι Γιαννιώτες επιδιώκουν νίκη που θα τους κρατήσει σε τροχιά ανόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής:

Σάββατο 10 Μαΐου (15:00, ΕΤ3)

Ιωνικός-Κέρκυρα

Κυριακή 11 Μαΐου (17:00)

ΠΑΣ Γιάννινα-Εθνικός
Χαϊδάρι-Ηλυσιακός
Καλαμάτα-Πανσερραϊκός
ΑΣΚ Ολυμπιακός-Καλλιθέα
Αιγάλεω-Πανθρακικός
Πιερικός-Άγιος Δημήτριος
Εθνικός Αστέρας-Θρασύβουλος

Δευτέρα 12 Μαΐου (17:30, ΕΤ3)

Καστοριά-Αγροτικός Αστέρας

Δείτε τη βαθμολογία της Β’ Εθνικής

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»