Ξεκίνησαν οι εκκαθαρίσεις στον ΠΑΟΚ. Συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές ειδοποιήθηκαν πως δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά και αποδεσμεύτηκαν. Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας γίνεται γνωστό πως οι Χαραλάμπους, Φρούνζα, Τοχόρουγλου και Γκονζάλες δεν θα συνεχίσουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» και ήδη αναζητούν την τύχη τους αλλού. Για τον Κύπριο μπακ ήταν αναμενόμενο, μια και έχει συμφωνήσει με την Ομόνοια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως οι ποδοσφαιριστές Antonio Gonzalez, Ηλίας Χαραλάμπους και Viorel Frunza, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30/6/2008, ενημερώθηκαν ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην σταδιοδρομία τους.

Παρομοίως ενημερώθηκε και ο Κυριάκος Τοχούρογλου, το συμβόλαιο του οποίου επίσης λήγει. Ιδιαίτερα για τον τελευταίο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αισθάνεται την ανάγκη να τονίσει την 8ετή του προσφορά στην ομάδα, που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση τίτλων και διακρίσεων. Ο Κυριάκος Τοχούρογλου τίμησε με συνέπεια την φανέλα του ΠΑΟΚ και για το λόγο αυτό θα τον αισθανόμαστε πάντα μέλος της οικογένειάς μας.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, η σημερινή μέρα (9/5) προέβλεπε εργομετρικές εξετάσεις. Αυτοί που πέρασαν από τον έλεγχο ήταν οι: Κυριακίδης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Σνάουτσνερ, Βερόν, Χριστοδουλόπουλος, Λάκης, Μελίσσης, Βαγγελής, Δελήμπασης, Αραμπατζής, Κνολ, Ίλιεφ, Φερνάντες και Αθανασιάδης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και θα περάσουν από τα εργομετρικά την επόμενη Τρίτη.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.