Αποχωρήσεων συνέχεια είχαμε την Παρασκευή στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά τους Τοχούρογλου (τον οποίο η ΠΑΕ ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την οκταετή προσφορά του), Χαραλάμπους, Φρούνζα και Γκονζάλες σειρά είχαν οι Σάλμον και Ορφανός. Η διοίκηση είχε προαναγγείλει το μεγάλο «ξεσκαρτάρισμα» που θα ακολουθούσε και έτσι κανείς δεν φάνηκε να εξεπλάγην από τη λύση της συνεργασίας τους με την ομάδα. Βέβαια, το ίδιο «μονοπάτι» θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Το νέο επεισόδιο των αποδεσμεύσεων θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, αλλά επειδή όταν κάποιοι φεύγουν κάποιοι άλλοι έρχονται, την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν οι συζητήσεις με την Πόρτο για τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα του «δικεφάλου». Η λίστα που έχει στα χέρια του ο Θοδωρής Ζαγοράκης περιλαμβάνει πολλά ονόματα που μπορούν να παραχωρηθούν ως δανεικοί, με
επικρατέστερα αυτά των αμυντικών Ζοάο Πάουλο και Μάρεκ Τσεχ.

Επίσης και ο 24χρονος επιθετικός Μπρούνο Μοράες φαίνεται να είναι από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν πολύ τον Φερνάντο Σάντος. Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις παικτών, ο Παντελής Κωνσταντινίδης μπορεί να αισθάνεται αισιόδοξος για την παραμονή του, με βάση του ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία φαίνεται να υπολογίζουν στις λύσεις που μπορεί να δώσει.

Φιλικό με Θερμαϊκό

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τον Θερμαϊκό Θέρμης θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το απόγευμα στις 17:00, στα πλαίσια φιλικού αγώνα, στον οποίο θα τιμηθεί ο Ζήσης Βρύζας για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: Μαρία Ζιώβα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζίβκοβιτς: «Με πάθος και ενέργεια για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Καραπαπάς κατά διαιτησίας: «Μπερδέψατε την καλή μας πρόθεση με κάτι άλλο»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.