Με αρκετά νέα πρόσωπα θα υποδεχτεί ο Πανιώνιος απόψε (21:00, Supersport1) την ΑΕΚ. Εκείνο που θέλει ο Έβαλντ Λίνεν είναι οι «νεοεισαχθέντες» να δείξουν σωστή νοοτροπία, να δείξουν το καλό τους πρόσωπο απέναντι στην «Ένωση» και πάνω από όλα να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους. Μετά το τέλος των πλέι οφ θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά την απόκτηση των Μπάρκογλου και Ανδριόλα.

Το πλάνο του Λίνεν

Ο Γερμανός τεχνικός θα επιμείνει στο 4-4-2 και θα χρησιμοποιήσει τερματοφύλακα τον Κρέσιτς και στην άμυνα θα βρίσκονται, από δεξιά προς αριστερά, οι Χετεμάι, Μανιάτης, Μαϊστόροβιτς και Κουτσόπουλος. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Σκούφαλής (δεξιά), Φερνάντες (αριστερά), Μάκος και Ριμπέιρο (κέντρο). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γουνδουλάκης και Τζεμπούρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιάννου, Καπετάνος, Αραβίδης, Κουμορτζί, Κοντοές, Γουσούλης, Σιαλμάς και Φακίνος. Εκτός έμειναν οι Χούτος (σ.σ. ταλαιπωρείται από ίωση)

Προσεχώς εξελίξεις

Μετά το τέλος των πλέι οφ θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα. Όπως είναι γνωστό, οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν τους Μπάρκογλου και Ανδριόλα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι ενδεκάδες του ΑΕΛ Novibet-Ατρόμητος

ΠΑΟΚ: Καλύτερο γκολ για τον Νοέμβριο η ζωγραφιά του Κωνσταντέλια στη Λεωφόρο

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να κάνει σούπερ γιορτές, ούσα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός έκανε μία νίκη στο Champions League και μετά άρχισε τις γκέλες στο πρωτάθλημα…»

Αθανασίου: «Θα μπορούσε να έχει καλύτερη μοίρα ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας… Παντελίδης από το ρόστερ»

ΠΑΟΚ–Παναθηναϊκός: Παράδοση, σκορ και σερί που «δείχνουν» ντέρμπι στην Τούμπα

Κετσετζόγλου: «Μεγαλύτερη η σημασία και ο κίνδυνος του αγώνα με τον ΟΦΗ για την ΑΕΚ μετά την γκέλα του Ολυμπιακού»

Τσορμπατζόγλου: «Στοιχίζει στον ΠΑΟΚ η απουσία του Γιακουμάκη σε ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι»

Παγκάκης: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα ξεκαθαρίσει τους στόχους του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντινίδης: «Άλλο ματς από αυτό της Λεωφόρου-Να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό»