Τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει να φορά ο Βίλι Σανιόλ. Η διαμάχη του Γάλλου δεξιού μπακ με τον Ότμαρ Χίτσφελντ τον έφερε ένα βήμα από την έξοδο, ωστόσο ο αντικαταστάτης του τελευταίου στην τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Γερμανίας, Γιούργκεν Κλίνσμαν, φαίνεται πως έπεισε τον διεθνή άσο να παραμείνει παρά το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων για την απόκτησή του.

«Ο Βίλι είχε μία συζήτηση με τον Γιούργκεν και θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να παραμείνει στην Μπάγερν», δήλωσε ο πρόεδρος, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, και πρόσθεσε: «Ο προπονητής τού είπε όμως ότι θα πρέπει να δουλέψει σκληρά και ο Βίλι είναι αποφασισμένος να το κάνει. Δεν φταίει ο Χίτσφελντ για την αγωνιστική του κατάσταση».

Ο 31χρονος άσος έχει φέτος μόλις 14 συμμετοχές (9 στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο UEFA) λόγω τραυματισμών, αλλά και της κόντρας του με τον προπονητή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube